Vegalybė

Vegetariška tortilija - receptas

vegetariška tortilija
Vegetariška tortilija

Ingredientai vegetariškoms tortilijoms

  • 4 didelės kvietinės tortilijos
  • 1 puodelis virtų juodųjų pupelių
  • 2 vidutinio dydžio avokadai, supjaustyti į plonius griežinėlius
  • 1 mažas pomidoras, smulkiai supjaustytas
  • 1/2 svogūno, supjaustytas plonomis juostelėmis
  • 1 žalioji paprika, supjaustyta plonomis juostelėmis
  • 1 šaukštas druskos
  • 1 šaukštas maltų kmynų
  • 1 šaukštas šviežai spaustų citrinos sulčių
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Grietinėlė, salsos arba padažai pagal skonį

Vegetariškų tortilijų paruošimas

  1. Kaitinkite tortilijas pagal instrukcijas ant keptuvės ar grilio, kad jos taptų šiltos ir lanksčios.
  2. Smulkiai supjaustykite pomidorus, svogūną ir papriką.
  3. Sumaišykite juodąsias pupeles su druska, maltomis kmynų sėklomis, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
  4. Sudėkite avokado griežinėlius, supjaustytus pomidorus, svogūnus ir papriką į atskirus indus.
  5. Ant kiekvienos tortilijos išdėliokite dalį avokado, juodųjų pupelių, pomidorų, svogūnų ir paprikos mišinio.
  6. Užvyniokite tortilijas, sulankstykite kraštus ir tvirtai pritvirtinkite.
  7. Jei norite, galite pašildyti tortilijas dar kartą keletą sekundžių ant keptuvės, kad sūrus sulydėtų ir tortilija būtų šiltesnė.
  8. Patiekite tortilijas su grietinėle, salsomis ar kita jums patinkančia padažu.

 

Šis receptas leidžia jums mėgautis gardžiomis ir sočiomis vegetariškomis tortilijomis. Skanaus!

Pasidalink receptu su draugais: